Leas Sukkerfri & Glutenfri Muffins

muffins_if-you-care

De her lækre muffins har jeg bagt mange, mange gange. Opskriften har jeg formet over tid, og jeg ændre den ofte, alt efter hvad vi har i skabene.

Jeg bruger en muffinsform i silikone med plads til 9 muffins, og op i den bruger jeg de lækre bageforme fra If You Care.

Bageformene fra If You Care, er lavet af ubleget og klorfrit FSC®-certificeret pergamentpapir og de er helt klorfrie, så ingen klor- eller klorederivater bliver dumpet i vores søer, floder og vandløb.  Du kan finde dem her

Opskrift:

  • 4 Modne Bananer, gerne med brune pletter
  • 4 æg
  • 2 1/2 dl. Havremælk (Eller hvilken mælk du foretrækker)
  • 250 g. Havremel eller havregryn (hvis du bruger gryn er det bedst at blende dejen med en stavblender)
  • 2 tsk. bagepulver
  • 2 tsk. vanilie ekstrakt/ eller pulver
  • 1 tsk. kardemomme

Evt. Tilsæt efter smag og behag:

  • 1dl. kokosmel
  • 1 håndfuld nødder
  • 40 g. mørk chokolade 70 %
  • Eller blåbær

Mos bananerne og blend dem sammen med æg og mælk.

Når det er blandet godt sammen tilsætter du mel, bagepulver, vanilie og kardemomme.

Rør evt. hk. nødder og chokolade i dejen

Kom dejen i muffinsforme og bag dem i en 200 grader forvarmet ovn i 30 min.

Velbekomme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.