Viser et enkelt resultat

Kapok topmadras – Allergivenlig og økologisk

Hos Mio-Bio finder du et større udvalg af kapok produkter. Et af produkterne er vores topmadras fra Cocoon.

En super lækker topmadras af økologisk og bæredygtige materialer. Med kapok topmadras forbedrer du din sengs komforts niveau. Vores nattesøvn er en vigtig del af vores velvære, og derfor er det også ligeså vigtig at have de rigtige produkter. Med kapokmadrassen fordeles din krops vægt bedre og derudover er den varmeregulerende samt svedtransporterende, man undgår at få det for varmt og svede. I stedet opnår man en tør og behagelig nattesøvn hele natten igennem.

En fantastisk løsning til en allergivenlig topmadras. Topmadrassen er derudover med til at forlænge sengens levetid. Du kan med kapok produkterne gå i seng med god samvittighed.

Sikre dig selv et naturligt kemifrit sovemiljø med vores kapok produkter.


 

Bæredygtig topmadras

Hvorfor er kapok topmadrassen bedre end almindelige topmadrasser? ikke nok med topmadrassen giver dig en god nattesøvn på grund af dens funktioner, så er er den det bedste alternativ til en almindelig topmadras. Dette er den først og fremmest fordi den er allergivenlig og kemifri. Derudover er den stoppet med økologiske og bæredygtige naturfibre (Kapok) Disse fibre er verdens mindste og letteste naturfiber og er 8 gange luftigere.

Du opnår derfor en helt anden blødhed end hvad en almindelig topmadras kan tilbyde, derudover tilføre du ekstra blødhed til en hård madras. Kapok topmadrassen er ikke et hvilket som helst produkt, det er en topmadras der tager hensyn til både dig og naturen. Hele produktionen af kapokprodukterne er bæredygtig, som tager hensyn til både miljøet samt arbejdsvilkår, derudover er det økologisk dyrkning hele vejen igennem. Vores topmadrasser findes i forskellige størrelser, så du kan finde den der passer netop til din seng.

Fuldend dit kapok sovemiljø med en kapok dyne & pude.

 

4 gode grunde til at vælge kapok topmadrassen:

 
  • Vegansk Kapok fibrene bliver samlet fra kapoktræerne som vokser i de tropiske regnskove
  • Allergivenlig Kapok indeholder naturlige og kemifri materialer, som gør fiberen modstandsdygtig overfor bakterier, væggelus og husstøvsmider.

  • Økologis Vores kapok produkter er økologiske hele vejen igennem både dyrkning og produktion. Vores kapok dyne og puder er fyldt ubehandlet kapok.
  • Varmeregulerende

    Vores kapok produkter er alle varmeregulerende og svedtransporterende, hvilket gør du ikke får varme og svedige nætter, men i stedet opnår en tør og behagelig nattesøvn hvor du ville opnå en masse åndbarhed ved produkterne.