Viser 1–100 af 103 resultater

Dyner, Puder, Sengetøj og Madrasser

Her finder du alt til soveværelset;

Dyner, Puder, Sengetøj og Madrasser. Alle i bæredygtige og naturlige materialer.

Skab et perfekt sovemiljø, med naturlige og kemifri Dyner, Puder, Sengetøj og Madrasser. Find det som falder bedst i din smag.

Cocoon Organic Kapok er en allergivenlig produktserie, som består af dyner, puder, madrasser mv. Kapok er en økologisk, allergivenlig og bæredygtig fiber, der er fantastisk som fyld i dyner, puder og madrasser. Kapokfiberen er både åndbar, varmeregulerende og svedtransporterende, og sørger derfor for, at du får en perfekt tempereret nattesøvn. 

Cocoon Amazing Maize er en revolutionerende produktserie, som er fyldt med vores fantastiske 100% plantebaseret majsfiber. Fiberen er det grønne modsvar til nutidens syntetiske og oliebaserede plastikfibre, som ikke kan nedbrydes naturligt, som majsfiber. 

Cocoon Merino wool, er vores eksklusive produktserie med dyner og puder fyldt med ubehandlet merinould. Vi behandler ikke vores merinould inden det bliver fyldt i vores dyner og puder, for at bevare indholdet af lanolin. Uldfiberens naturlige overflade af lanolin skaber et antibakterielt miljø, som beskytter fiberen mod husstøvmider, afhjælper lugtdannelse og gør ulden selvrensende. Med en ulddyne er du sikret en fortryllende nattesøvn, da ulden har fantastiske temperaturregulerende og fugttransporterende egenskaber. 

kr.359,00kr.735,00
kr.735,00kr.1.798,00
kr.1.399,00kr.1.675,00