Viser alle 24 resultater

Bambus tandbørste

Se vores udvalg af bambus tandbørster her på siden.

Hos Mio-Bio finder du flere forskellige produkter indenfor tandpleje, hvis bambustandbørste ikke er dit fortrukket produkt, kan du også finde bio tandbørster som er fremstillet i bioplast, og hvor du kun skifter børstehovedet ud. Her leveres tandbørsten i genanvendelig papæske.

kr.29,00

Produkter der er bæredygtig

En af de største fejl vi gør, er netop at købe diverse produkter i plastik, såsom tandbørster, opvaskebørster, hårbørster m.m. Ved at bruge genanvendelige produkter skåner vi vores miljø for en masse unødvendigt plastik. Vi hos Mio-bio har brugt meget tid på at finde de helt rigtige produkter som er genanvendelige, og måske helt uden plastik, det vil betyde at vores plastikforbrug bliver minimeret og det ville gøre en stor forskel for vores klima. Vi har gode holdbare og genanvendelige produkter det passer til alle vores hverdagsproblemer, alt fra tandpleje, naturlig makeup, hjemme, køkkenet, soveværelset m.m. helt almindelige produkter du ville kunne skifte ud til mere miljøvenlige, økologiske og genanvendelige produkter og på den måde være med til at skåne vores klima for unødvendigt plastik.

Miljøvenlig bambustandbørste.

Tandbørsten er et produkt vi ikke kan være foruden, det er vigtigt med en god tandhygiejne, og hvorfor ikke bruge nogle produkter der både giver dig dette, men samtidig også er godt for vores miljø. I dag er vores tandbørster ikke blot lavet af plastik men emballagen der med følger er også plastik, derfor har vi et stort plastik forbrug ved bare at købe en tandbørste. Derudover anbefales det at udskifte tandbørsten hver 3 måned som gør at vores plastikforbrug i tandbørster og emballager til bliver meget højt.

Bambustandbørsten er som sagt en miljøvenlig tandbørste da den først og fremmest er lavet af bambus i stedet for plastik. Bambustandbørsterne er med tiden blevet meget populær, først og fremmest fordi den er økologisk, og miljøvenlig, derudover er pasformen på tandbørstehovedet meget effektiv for at få den korrekte rengøring til en sundere tandrensning. Bambus kan desuden modstå og forebygge bakterier der gør tandbørsten hygiejnisk. Hos Mio-Bio bliver vores bambustandbørster leveret i emballage lavet af genbrugspapir.

Vores bambustandbørster findes i forskellige varianter;

  • bambustandbørste med hår fra en bambus. Denne tandbørste er især anbefalet til rengøring af følsomme tænder og tandkød, bambustandbørsten er fuldstændig økologisk, og emballagen det med følger er lavet af genbrugspapir.
  • Junior bambustandbørste er magen til den første beskrivelse, og kan bruges fra barnets første tand. Den innovative samt effektiv pasform på bambustandbørsten gør det muligt at få den korrekte rengøring af børnenes tænder.
  • Bambus tandbørste med trækulbørster er den sidste produkt indenfor vores bambustandbørster. Denne tandbørste har SOFT børster, som er fremstillet af carboniseret bambusstøv blandet med Nylon 4, som er fortrukket materiale hos tandlægerne. 

Naturlig tandpleje

Til vores Bambustandbørster sælger vi også tandbørste holder af bambus, som et nem at have med på rejsen, eller blot som opbevaring til tandbørsten på badeværelset.

Hos Mio-Bio finder du flere forskellige produkter indenfor tandpleje, hvis bambustandbørste ikke er dit fortrukket produkt, kan du også finde bio tandbørster som er fremstillet i bioplast, og hvor du kun skifter børstehovedet ud. Her leveres tandbørsten i genanvendelig papæske.

Udover disse produkter har vi også naturlige tandbørster, tandpulver og tandpasta.

Vores tandpasta er økologisk og vegansk, og kommer i en glasbeholder. til tandpastaen følger der en brugsanvisning med, så du får den rette mængde tandpasta til din tandrensning.