Viser alle 2 resultater

Økologiske indkøbsnet og tasker

Du kender måske de populære økologiske tasker og indkøbsnet, eller måske har du stiftet bekendtskab til dem på gaden. Vi vil dog gerne fortælle fordelene om de økologiske tasker og indkøbsnet.

En stor fordel ved at bruge disse miljøvenlige bæreposer er først og fremmest at de er genanvendelige. Det betyder at man kan minimere sit forbrug af engangsplastikposer, dette omhandler både din dagligvare indkøb, men også når du er ude at shoppe. Minimering af plastikposer vil på længere sigt gøre at der produceres mindre og mindre, og på denne måde skåner vi vores natur for unødvendige engangsprodukter.

Vi er stor fortaler af vores lækre økologiske bomulds tasker / indkøbsnet, da de nemt kan tages med i tasken på farten, og man kan bruge dem til mange flere ting end blot indkøb, alt fra opbevaring af tøj, bøger, strandtaske, picnic taske m.m.

Hos Mio-bio finder man to forskellige udgaver af vores miljøvenlige bæreposer.


 

Hvad er taskerne / indkøbsnettet lavet af?

Hos Mio-Bio finder du vores økologiske og miljøvenlige tasker - begge modeller er lavet i økologisk bomuld. Vores økologiske tasker findes i en model. Tasken er smuk og praktisk og så kommer den med et integreret håndtag, her skal du ikke være bekymret for at håndtaget knækker. Hvor vores indkøbsnet findes både med stor og lille hank. Indkøbsnettet er hæklet i økologisk bomuld, I ægte retro stil. Det er superfleksibelt og fylder ikke meget i tasken.

Vedligeholdelse:

Vedligeholdelse af indkøbsnet – Vi anbefaler vask ve 40 grader, helst med et mildt vaskemiddel, og ingen skyllemiddel.