Viser alle 3 resultater

Drikkedunke

Hos Mio-Bio finder du de smarteste og elegante bæredygtige drikkedunke. De findes i flere forskellige mærker, former og størrelser. Vores sortiment af drikkeflasker går ind og dækker et hvert behov, om det til skole, arbejde, eller vandreturen. Vores termo drikkeflasker er fra mærkerne AYAIDA,  Qwetch, Pulito, Haps Nordic m.m. De fleste af vores drikkeflasker er termo drikkeflasker, som kommer i et elegant design, og findes i flere forskellige størrelser og farver.

Vores drikkedunke er en fantastisk erstatning til plastik  – du ville med vores termo drikkeflasker ikke opleve ændringer af smagen på dit vand, da dine drikkevarer ikke er i kontakt med plastik, det betyder også du ikke skal have bekymringer for BPA.

Hos Mio-bio finder du også vores genanvendelige glasflakser som ligesom termo drikkeflasken er 100% BPA-frie

 

 


 

Derfor skal du vælge drikkedunke i  rustfri stål.

Vores termo drikkedunke kommer først og fremmest i et super smart design, enkelt og elegant. Drikkedunkene kommer i flere forskellige farver, så du frit kan vælge hvad der passer til din smag.

Vores termo drikkedrunke er som nævnt lavet i rustfri stål 18/8 – vores drikkedunke er derfor ikke i kontakt med plastik. Med vores bæredygtige termo drikkedunke skal du aldrig bekymre dig om BPA, kemi, eller hormonforstyrrende stoffer. Dette gælder for både AYAIDA,  Qwetch termo, Pulito og mange andre af vores drikkedunke.

Drikkedunkene kan holde dine drikkevarer kolde i 24 timer, og varme i 12 timer! Dette er gældende for flere af vores brands. Læs meget mere om de enkelte brands ved at trykke på de valgte produkter.  En drikkedunk der bliver din bedsteven på turen.

Vores drikkedunke findes i forskellige størrelser, alt efter dine behov. De store drikkeflasker er perfekte til at have med på skovturen, og de små passer perfekt til de mindste derhjemme. Termo drikkedunke der passer til hele familien.

Vedligeholdelse af termo drikkedunke

Vi anbefaler at vedligeholde jeres termo drikkedunkesåledes:

  • Vi anbefaler, at den ikke kommer i opvaskemaskinen.
  • Undgå ovn, mikroovn samt fryser.
  • Rengør før hver brug.
  • Rengør med varmt sæbevand
  • Lad den tørre med bunden op og hoved ned.
  • Opbevares med låget fjernet.