Om os

Mio-Bio er en webshop, der så dagens lys i 2018. Stian og Lea arbejdede sammen med deres to børn på at få spredt budskabet om bæredygtige og plastfrie produkter ud til danskerne – og med stor succes! Webshoppen voksede hurtigt ud af spisestuen og ind i nye lokaler for at kunne følge med efterspørgslen.

I starten af 2022 fyldte Mio-Bio så meget i familiens hverdag, at de besluttede sig for at sælge webshoppen. Både for at få mere tid til at være en familie, men også for at give Mio-Bio mulighed for at vokse yderligere, så endnu flere danskere kan få glæde af det bæredygtige udvalg.

Med den nye ejerkreds vil vores fokus naturligvis fortsat være på bæredygtighed. Mio-Bio vil arbejde ud fra en vision om at være Din genvej til en bæredygtig hverdag. Det betyder, at Mio-Bio vil gøre det nemt for dig at finde de miljørigtige løsninger til hverdagen – med fokus på:

Stort udvalg

Hos Mio-Bio kan du finde et stort udvalg af bæredygtige varer til hjemmet og hverdagen. Vi har gjort det let at for dig og din familie, at leve et mere bæredygtigt liv, og hos Mio-Bio kan du få det meste!

Sikkerhed for bæredygtighed

I forlængelse af vores store udvalg, er det naturligvis essentielt, at du kan stole på, at hele vores udvalg er bæredygtigt. Det er vores løfte til dig. Har du spørgsmål til et produkt, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hurtig levering

For os er det vigtigt at bæredygtighed er let for dig. Derfor skal du selvfølgelig også hurtigt modtage dine produkter, når du har bestilt hos os. Vi bestræber os på altid at kunne levere inden for 2-3 dage.

 

Vores aftryk

Fra begyndelsen har det været vigtigt for Stian og Lea, at Mio-Bio sætter et minimalt aftryk på verden. Mio-Bio vil fortsætte i den ånd ved bl.a. at sende din forsendelse med genbrugte papkasser når det er muligt, bruge bæredygtigt kassefyld, og samarbejde med Re-Zip – en løsning, der gør det muligt at genanvende pakkeemballage igen og igen.

En sjælden gang i mellem kan det være, at din bestilling leveres i plastik. Det er ikke med vores gode vilje, men vores leverandører er desværre ikke altid lige så langt fremme i den grønne omstilling med deres emballage som de er med deres produkter. Det er vores ambition, at vi gennem samarbejdet med dem, kan lægge pres på disse leverandører og få dem til at ændre deres emballering. Vi opfordrer desuden altid til at du affaldssorterer eller genanvender emballagen.

I Mio-Bio har vi en værdi om Gennemsigtighed. Det skal være tydeligt for dig som forbruger, hvad vi gør og hvorfor et bestemt produkt er udvalgt til at være en del af Mio-Bios sortiment. Vi vælger vores produkter ud fra et princip om, at produktet skal leve op til et eller flere af følgende krav: plastfrit, fremstillet af naturlige materialer, mindre behov for emballage, kemifri.

 

Velkommen til Mio-Bio, Din genvej til en bæredygtig hverdag.