Om os

Her er vi så, en glad lille familie på 4.

Det er os der står bag siden her, os der finder produkterne og sender dem til dig.

Stian L’orange Nyhus og Lea L’orange Gustavsen

Og vores to drenge, Filip og Albert  fra -10 og -13

Vi startede med at indrettet spisestuen til webshop og både drengene og os, synes det var  mega spændende. I dag har vi vokset ud af spisestuen og istedet lejer vi en gammel smedje som fungerer rigtig fint som webshop lokaler.

Vi har brugt lang tid på at finde de bedste produkter til alle jer, der ligesom os, har lyst til at gøre en forskel for klimaet og vores børns fremtid.

Vi pakker i miljøvenlige kasser med miljøvenlig papirtape. Vores pakkefyld er 100% naturlig, den er fremstillet af majsstivelse, hvilket betyder at det er biologisk nedbrydeligt og opløses efter et par sekunder i vand. Vandet kan du efterfølgende vande dine planter med, de det er perfekt som gødning.

Hvert år skyller der over 1.000 tons plastikaffald i land på den jyske vestkyst. Det værste syn bliver strandgæsterne dog skånet for, da plastikaffaldet når at blive samlet op af kommunerne, inden badesæsonen går i gang.

Den kedelige sandhed er, at i modsætning til organiske materialer forsvinder plastik aldrig i naturen. I stedet bliver det splittet ad i endnu mindre stykker til såkaldt mikroplastik. Og det kan tage helt op til 500 år for en engangsble eller en plastflaske at blive nedbrudt til mikroskopiske stykker plastik.

Ved at vælge gode holdbare og genanvendelige produkter som måske samtidig er uden plastik, kan du virkelig være med til at gøre en forskel. Det er os som forbrugere, der må gøre noget. Vi kan ændre små ting i vores hverdag, som på sigt måske kan være med til, at store producenter stopper med at lave engangs plastik kopper, sugerør eller andet..

Vi har fundet en masse fine alternativer til engangs plast som samtidig er lækre og holdbare produkter. Vi håber at i vil tage godt imod. Vi er selv ivrige bruger af alle produkterne, som alle sammen kommer fra små virksomhedder, der ønsker at gøre en forskel lige som os.

Har du spørgsmål, ønsker til nye produkter eller andet er du velkommen til at kontakte os.

Følg også gerne med på Bloggen og på instagram

Kærlig hilsen Stian & Lea