Viser alle 21 resultater

Økologisk sengetøj – sov bedre

Vi bruger mange timer om dagen i vores seng, de fleste danskere sover i gennemsnittet 8 timer i døgnet. Søvn er en vigtig del for vores helbred, og derfor er materialet du sover i også ligeså vigtigt.  Derfor anbefaler vi vores økologiske sengetøj, som er fremstillet i 100% økologisk bomuld, et materiale der giver dig den blødeste fornemmelse. Fri for unødvendige kemikalier – Naturlig luksus for hele familien. De fleste af os kender den dejlige fornemmelse man får, efter har lagt sig i det nyvasket og blødeste sengetøj. Den fornemmelse får du hver gang, når du bruger vores økologiske sengetøj. Vores økologiske sengetøj er et miljøvenligt alternativ til alt andet sengetøj. Til vores økologiske sengetøj, har vi produkter du kan bruge det sammen med. Vi har vores allergivenlige dyner og puder fra Kapok, samt madrasser fra Kapok, så du er sikret den bedste nattesøvn.

Det økologiske sengetøj findes både til dobbeltdyner til voksne, og enkeltdyner til voksne, pudebetrækket købes separat.


Bæredygtig luksus

Når du køber økologisk sengetøj hos Mio-Bio, er du sikret bæredygtigt luksus. Vi stiller højre krav til vores produkter er miljøvendelige, økologiske og bæredygtige. Derudover sætter vi også høje krav til at vores produkter lever op til forventningerne. Det vil sige når du køber økologisk sengetøj hos Mio-Bio, får du sengetøj i en høj kvalitet og sengetøj der holder i mange år, samtidig med det er 100% økologisk. Derudover undgår du også at udsætte huden for allergi-fremkaldende tilsætningsstoffer.

Vores økologiske sengetøj kommer i et enkelt og stilrent design, som findes i mørkegrå og hvid, og er produceret i Portugal for CPHLIVING. Det økologiske sengetøj er udstyret med en praktisk og diskret lynlås, så du nemt kan skifte sengetøj.

Ved vask af det økologiske sengetøj kan du bruge vores sæbenødder, naturlig og mild sæbe, som skåner vasketøjet.

 

GOTS certificeret og Oeko-tex 100 certificeret sengetøj.

Vores økologiske sengetøj er GOTS certificeret og Oeko-tex certificeret, hvilket betyder at alle faserne i produktionen er kontrolleret og stemplet økologisk, fra bomuldsblomsten på marken til det færdige produkt. Det betyder derfor også at vores økologiske sengetøj er 100% fri for skadelig kemi. Du vil derfor ikke opleve allergi-fremkaldende tilsætningsstoffer i materialet.

GOTS certificering står for – Global Organic Textile Standard. – en standard for økologiske fibre, og er anerkendt i hele verden. For at blive GOTS certificeret er det et krav, at mindst 95% af materialet er økologisk. Derudover er der en masse strenge krav til processen, alt fra forarbejdningen, produktionen, indpakning, mærkningen, forsendelse osv. Disse krav skal være godkendt før produktet ville blive mærket GOTS.

Oeko-tex 100 standard – Produktmærket ’’TILTRO TIL TEKSTILER’’ Mærket viser at varen er testet og godkendt udefra de lovkrav der er.

Det vil sige produktet er testet for sundhed og miljøskadelige stoffer. Oeko-tex standard er en standard der er langt mere omfattende, end lovgivningen i Danmark og EU. Derfor er du også sikret overholdelsen af lovkravene for skadelige kemi i produkterne.