Viser alle 3 resultater

Her kan du se vores udvalg af bæredygtige stål kopper fra Klean Kanteen. Vi har udvalgt de få men lækre stål kopper, uden farver, da vi mener at det mest bæredygtige og naturlige er både smukkere og renere uden diverse farvebelægninger.

Her er både de små og store kopper som er geniale at bruge som erstatning for engangskopper rundt omkring. Hvis man altid havde sådan en kop i tasken slap man for at tage imod pap og plastikkrus som man ofte bliver tilbudt når man er ude. De er selvfølgelig også perfekte at have med på stranden, på skovtur, til skolearrangementer, koncerter, festivaller…

Ligesom vores to go kop fra Klean kanteen selvfølgelig også er det! Den holder varm eller kold i mange timer. Den er uundværlig for pendleren.

Madopbevaring i stål

Håndlavet kopholder

DKK69.95

Madopbevaring i stål

Stål kop fra Pulito

DKK29.00
DKK169.00

For ikke længe siden besluttede EU, at ting af éngangs plastik skal forbydes fra 2021. Det er f.eks. sugerør, bestik, tallerkener, drikkeglas, kopper, tallerkener og vatpinde. Dermed indrømmer EU, at vi europæere ikke kan løbe for vores ansvar for verdenshavenes tilsmudsning. Éngangs plastik står nemlig for 70 pct. af forurening af vandløb, søer og oceaner. Ved at vælget et produkt som Klean Kanteen kopperne, kan du gøre en stor forskel og ikke mindst indrømme over for os selv og hinanden at vi faktisk har et ansvar..