Viser et enkelt resultat

Sonett – bæredygtige rengøringsprodukter

Hos Mio-bio finder du et større udvalg af sonett rengøringsmidler. Sonett er en rengøringsserie bestående af økologisk sæbe. Sonett er pioner inden for plantebaserede vaske- og rengøringsmidler med certificerede økologiske og biodynamiske ingredienser. Sonett, har oprindeligt rødder i Tyskland, men har hurtigt bredt sig over flere lande i Europa. Sonett bruger udelukkende 100% økologiske eller biodynamiske olier og æteriske olier.

Sonett’s er på den måde også med til at skåne miljøet for kemikalier. Hver dag bliver der skyllet litervis af rengøringsmidler ud, som er med til at påvirke miljøet.  De traditionelle rengøringsmidler er som ofte skyllemiddel, vaskemiddel og blegemiddel der er blandet sammen.

Vores produkter fra Sonett har flere miljøcertificeringer som du vil kunne læse mere omkring under hvert enkelte produkt.

 


Naturlige produkter

Hos Mio-bio forhandler vi flere af sonett’s produkter alt fra pletfjerne, opvasketabs, opvaskemiddel, afspændingsmiddel m.m. det produkter som vi stifter kendskab med i hverdagen. Naturlige rengøringsmidler har mange fordele, det ikke kun med til at skåne miljøet for kemikalier. Det også med til at skåne i vores hverdag. Når du vasker tøj, er naturlige produkter vigtig, især for vores børn, eller hvis man har sart hud. Generelt for vores hverdag er naturlige og bæredygtige produkter meget bedre, derudover skal man ikke have bekymringer for diverse kemikalier hvis børnene ønsker at deltage i rengøringen.  Sonett’s rengøringsmidler er perfekte til dig der ønsker at leve et mere bæredygtig liv.  Sontt’s rengørings produkter er efterhånden blevet populære over det meste af Europa.  

Hvordan skal produkterne bruges

Det vigtig at man følger vaskeanvisningen på de forskellige produkter, når man benytter sig af sonett’s rengøringsmidler, så man er sikker på man får den rette mængde ved rengøring.