Viser alle 5 resultater

Nuuii Bæredygtige og miljøvenlige rengøringsmidler.

Ønsker du at bruge bæredygtige og miljøvenlige rengøringsmidler i hverdagen, så skal du kigge med her – Mio-bio forhandler de helt rette produkter til dette – læs mere om produktet her under.

Nuuii er et dansk brand, som er stiftet af to passioneret bæredygtige ildsjæle. De har sammen fået produceret helt fantastiske rengøringsprodukter der gør vitterligt, giver en forskel i vores miljø. Deres produkter er gennemtænkt til mindste detalje. Deres produkter kan du med god samvittighed skylle ud i afløbet.

Hvorfor skal man vælge nuuii produkterne frem fra andre rengøringsmidler?

Nuuii’s rengøringsmidler er kun miljøvenlige og bionedbrydelig ingredienser både produktet og emballagen. Der er derfor intet ved produkterne der går til spilde eller skader mijøet med unødvendige kemikalier eller plastik.

Du får bæredygtighed og god samvittighed når du benytter dig af nuuii’s rengøringsprodukter.


Bæredygtige rengørings produkter og mere enkelthed.

Flyende rengøringsmidler kan være meget tunge og fylde meget i skabet, men med nuuii's rengørings tabs, spare du også disse problemer væk. Nuuii’s små tabs fylder ingenting, og er lette. Ved brug af nuuii’s rengøringsprodukter er du også med til at spare CO2 udledning, når produkterne fragtes rundt i dk.

Sådan bruger du Nuuii’s rengøringstabs

  • Fyld en sprayflaske med den ønskede mængde vand
  • Kom tabs i flasken – vent til de er opløst
  • Du er nu klar til at gøre rent som du plejer.

God fornøjelse.