Viser alle 6 resultater

Nurme deodorant – organisk sæbe til hende og ham

Nurme deodoranten er fremstillet i Estland og det estiske ord for eng. Grunden til navnet er når man bruger nurme deodoranterne vil man får en oplevelse af duft fra engen. Nurme deodoranten findes i forskellige varianter, samt forskellige dufte.
Produkterne der bliver brugt til at fremstille deodoranterne er organiske og mange af dem også veganske. Nurme den organiske deodorant kan bruges til både kvinder og mænd, deodoranten indeholder æteriske olier som har lugt-neutraliserende egenskaber.
En deodorant der er fyldt med naturlige produkter, som samtidig giver dig en dejlig duft.

Indeholder organiske produkter

Materialerne der bliver brugt til Nurme deodoranterne er organisk, naturlige og for det meste veganske. Dog indeholder nogle af nurme produkterne gedemælk.

Nurme deodoranten er fremstillet af bivoks, sheabutter, solsikkefrøolie, kokosolie og jojoba
olie. Naturlige produkter der ikke er tilsat med skadelige stoffer.

Udover de naturlige produkter der er tilsat i deodoranten, er den også tilsat æteriske olier, som har en lugt-neutraliserende lugt, som også gør den perfekt som unisex deodorant.

Nurme deodoranten inden holder majsstivlse samt natron som er de produkter der er med til at absorberer sveden og forhindre bakterierne i at sprede sig til resten af kroppen.


Anvendelse af Nurme deodoranten

Når du bruger Nurme deodoranten skal du være opmærksom på følgende:
  • Fjern hætten, og skub forsigtig røret et par millimeter opad fra bunden
  • Hvis deodoranten ikke kommer med op, skal du holde den mellem begge hænder og varme den op lidt, på den måde opvarmes deodoranten fra siderne og kan nu glide op
  • Når deodoranten synker tilbage i røret, skal du holde en finger i bunden af røret
  • Påfør altid deodorant på ren og tør hud
  • Placer deodoranten på den varme hud i et par sekunder for at blødgøre den, og anvend den derefter med en nedad gående let bevægelse uden at presse deodoranten ind i huden og spænd gerne armhulen helt ud – dette gøres bedst ved at placere hånden på bagsiden af hoved eller nakke
  • Glem ikke, at ”less is more” – et tykkere lag betyder ikke længere tids beskyttelse
  • Lad deodoranten tørre og absorbere i et par minutter, før du klæder dig på
Hvis man følger anvendelsesmetoden, ville deodoranten have en længere holdbarhed.

Miljøvenlige emballage

Hos Mio-bio finder du alt fra bærdygtige, organiske, miljøvenlige samt genanvendelige produkter. Vi syntes derfor også det vigtig at emballagerne produkterne kommer i, er ligeså miljøvenlige som produkterne. Nurme deodoranten er lavet af miljøvenlig emballage af pap, som er med til at skåne miljøet. Vores produkter bliver alle leveret i en eller anden form for miljøvenlige emballager, så vi undgår at skademiljøet med plastik engangsposer m.m.