Viser alle 6 resultater

Menstruationskop – bæredygtighed for kroppen.

Du har måske allerede hørt om den fantastiske og populære, bæredygtige menstruationskop. Menstruationskoppen er en miljøvenlig erstatning for menstruationsbind samt tamponer.

Et produkt der er sundere for din krop og vores miljø. Menstruationskoppen er et produkt der kan bruges igen og igen, med en levetid på ca. 2 år. Derefter kan det nemt smides i kompostbunken.

Hos Mio-bio finder du menstruationskoppen fra FAIR SQUARED, og fremstillet af 100% ren naturgummi. Der er mange fordele ved at vælge menstruationskop fremfor engangsbind og tamponer. Menstruationskoppen er først og fremmest miljøvenlig, derudover er den sundere for din krop, og sidst men ikke mindst er det billigere for din pengepung at vælge menstruationskop.

 


 

Menstruationskoppen – et sundere alternativ til kvinder i alle aldre.

Hos Mio-bio finder du menstruationskoppen fra FAIR SQUARED, et produkt der er fremstillet af natur gummi, og er et sundere alternativ både for din krop men også får miljøet. Når du bruger menstruationskoppen, sparer du miljøet for tonsvis af affald. Menstruationskoppen er egnet til alle aldre. Uanset om du bløder lidt eller meget, så kan den bruges på alle menstruationsdage både dag og nat. Forskellen på en almindelig tampon og menstruationskoppen er at i stedet for at absorbere blodet, så samler menstruationskoppen blodet op. Den kan holde op til mere en tre gange af den flydende mængde end en tampon. Dette betyder også at menstruationskoppen kan bruges i længere tid, da den ikke skal tømmes ligeså ofte, som man skal skifte bind og tampon. hvilket også er sundere for kroppen, da dette er mere skånsomt for slimhinden. Ligesom almindelige bind og tamponer er menstruationskoppen nem at have med i tasken. Når du køber din menstruationskop hos Mio-bio følger der en brugervejledning med i æsken, så du nemt kan få placeret på den rette måde. Når du skal tømme din menstruationskop, rengøres den med vand efter brug, den skal ikke aftørres inden du sætter den op igen. Hos Mio-bio finder du også andre miljøvenlige samt bæredygtige alternativer til bind og tamponer, hos mio-bio har vi et stort udvalg af vores populære produkter fra imsevimse.

Vedligeholdelse af Menstruationskoppen.

Vi anbefaler altid at rengøre menstruationskoppen før og efter hver cyklus, så undgår du både lugt og misfarvninger. Rengør først din menstruations kop i koldt vand efterfølgende af varmt vand.