Viser alle 3 resultater

Luftrensepuder – Bambuskul

Hos Mio-bio finder du vores smarte luftrensepuder fra Pandoo der er fremstillet af aktivt bambuskul.
Luftrensepuden er med til at fjerne lugten i hjemmet, du kan stille den i hvilket som helst rum, hvor efter luftrensepuden renser luften, og absorberer fugt.
Luftrenserpuden indeholder ren bambuskul – Produktet er 100% naturligt uden nogle former for skadelige kemikalier. Et bæredygtigt produkt, der er med til at give en bedre og sundere indeklima. Luftrenserpuden findes i forskellige størrelser, alt afhængig af hvad du ønsker.
Luftrenserpuden kan anvendes i mindst 2 år, og derudover er produktet også biologisk nedbrydelige, så du nemt kan komposterer dem efter brug. Med vores luftrenserpude skal du ikke længere tænke over fugten i hjemmet, eller den mærkelig lugt der kommet fra sko skabet, vores luftrenserpude fra Pandoo hjælper dig med at rense luften, og gøre dit hjem til et bedre indeklima.Hvordan bruger man bambuskul

Luftrenserpuden af bambuskul er nem at anvende, du skal blot placere posen med bambuskul i det rum du ønsker den skal bruges, hvad end det er køkkenet, badeværelset, bilen, kælderen, skabe m.m. du kan stille den i alle slags rum. Bambuskullet i posen består af flere millioner mikroskopiske porer, der suger fugt samt bakterier. Dette er med til at give dit hjem og familie et sundere samt bedre indeklima.

Har dine luftrenserpuder optaget meget fugt er det en god idé at lægge dem i solen eller et varmt sted, som for eksempel vindueskammen. Dette er med til at gennemtørre kullet. Vi anbefaler at gøre dette ca. hver fjerde uge, så du opnår den bedste funktion ved luftrenserpuden. Luftrenserpuderne har en rund metalring siddende på posen, så du nemt kan hænge den op, hvis du ikke har mulighed for at have den stående.


Hvor længe kan man bruge Luftrenserpuderne

Luftrenserpuderne kan anvendes i mindst 2 år, du skal derfor ikke bekymre dig om at skifte dem ud hele tiden, det eneste du skal gøre for at vedligeholde produktet, er at sørger for de bliver varmet igennem engang imellem, når kullet har optaget en masse fugt, så luftrenserpuden ikke mister dens effekt. Luftrenserpuderne er biologisk nedbrydelige, det betyder du kan kompostere dem efter de 2 år. De eneste du skal gøre før du smider dem væk, er blot at klippe den runde metalring af. Alle vores luftrenserpuder leveres i en æske der er fremstillet af genanvendeligt pap. Har du yderligere spørgsmål til vores produkter er du altid velkommen til at kontakte os.