Viser alle 45 resultater

Økologisk kapok madras

En god nattesøvn er vigtig for vores helbred og derfor er det ligeså vigtigt at have de rette soveprodukter som passer til ens behov. Vi har alle forskellige behov når det gælder vores søvn, nogle mennesker bliver meget varme i løbet af natten, og andre modsat, derfor er de rette soveprodukter det vigtigste for din krop, så kroppen kan få en sund og naturlig søvn. Hos Mio-bio finder du et større udvalg af kapok produkter som garanterer en dejlig, tempereret og tør nattesøvn.

Et af produkterne du kan finde hos Mio-Bio er vores økologiske, veganske samt bæredygtig kapok madras fra Cocoon Company.

En madras som er varmeregulerende og svedtransporterende, og holder fugt og varme væk fra kroppen, og giver dig en tør og behagelig nattesøvn.

Madrassen er allergivenlig, og frastøder derfor husstøvsmider og væggelus. – en perfekt erstatning til almindelige skummadrasser.

 

 


 

Hvorfor vælge en kapok madras

Madrassen er specielt egnet til dig som har det varmt eller dig som har allergi. Vi anbefaler generelt kapokmadrassen, til dem der ønsker et naturligt sovemiljø. Madrassen er 100% naturlig og økologisk, og er kemifri. Når du vælger kapok madras kan du trygt lægge dig godt tilrette velvidende om at du ligger på 100% allergivenlig madras.

Kapokmadrassen findes i forskellige størrelser, og passer derfor til alle senge.

Madrassen ligger i den hårdere ende af skalaen, syntes du kapok madrassen er lidt for hård til din smag, kan man supplere madrassen med en blød og lækker kapok rulle madras – på den måde bibeholder du stadig de mange fordele ved kapokfiberen samtidig med du får en blødere seng. Snyd ikke dig selv for en god nattesøvn.

Tips til vedligeholdelse Madrassen kan pletvaskes ve let snavs, dog anbefaler vi at tage den til renseri hvis der er mere snavset end blot pletter.

Ønsker du også at gå på opdagelse i vores andre kapokprodukter kan du nedefor se et udpluk af vores lækre produkter:

Alle produkterne finder du i forskellige størrelser, så hele familien kan blive forkælet med disse skønne produkter, og samtidig garanteres en god og sund nattesøvn.

Hvad er kapok?

Kapok er en silkeblød naturfiber, som stammer fra frøkapslen på et kapoktræ Ceiba pentranda. Kapoktræerne vokser i de tropiske regnskove i det sydlige og centrale Amerika, Indien og den vestlige del af Afrika. Kapok er en organisk fiber med små hulrum hvori der ligger et tyndt lag voks. Kapok er den letteste naturfiber i verden, ca. 8 gange lettere end bomuld, derfor bliver materialet også kaldt for silkebomuld. Mange steder anses træerne for at være hellige på grund af dets vilde højde på op mod 70 meter. Det siges at det hellige træ voksede op i himlen til guderne, og guderne havde derfor sat torne forneden af træet, så befolkningen ikke kunne kravle op til guderne i himlen.