Viser et enkelt resultat

Genanvendelig kaffefilter hos Mio-Bio

Hos Mio-Bio sætter vi stor vægt på bæredygtighed samt miljøvenlige produkter. Vi stræber efter at erstatte så mange engangsprodukter som muligt, og i stedet finde muligheder der er genanvendelige og bæredygtige.

Vores hverdag består i dag af utallige engangsprodukter, alt fra personlig pleje, mad opbevaring, køkken produkter, vaske produkter m.m. Hos Mio-Bio har vi samlet et stort sortiment af miljøvenlige hverdags produkter. Ved at erstatte engangsprodukterne med bæredygtig og miljøvenlige produkter, er du med til at gøre noget godt for naturen og dig selv.

En af vores bæredygtige produkter er vores genanvendelige kaffefilter, som er fremstillet i økologisk bomuld – 100% GOTS. Egnet til kaffemaskiner eller kaffetrakter. Et kaffefilter der kan bruges igen og igen, så du ikke længere behøver at bruge de traditionelle engangsfilter.

KONTAKT OS Grundet nye ejere er både vores kundeservice og salg på shoppen er er lukket indtil d. 1. februar 2023 .
Mails sendt til kontakt@mio-bio.dk vil blive besvaret hurtigst muligt.

Hilsen fra Mio-Bio!

Kaffefiltre økologisk bomuld

Når du vælger at bruge vores genanvendelige bomulds kaffefiltre, er du med til at mindske brug af engangsprodukter, samt mindskning af affald i forhold til de traditionelle kaffefiltre.
Vores genanvendelige kaffefiltre er fremstillet i økologisk bomuld, et kaffefilter hvor du ikke længere opleve smagen af papir i din kaffe, tværtimod ville du opnå en rundere smag. Kaffefiltrene er perfekte til dig der gerne ville leve mere bæredygtig i hverdagen, og så de nemme at holde. En løsning der ikke kun er godt for miljøet, men er også med til at spare din økonomi for unødige ressourcer og udgifter. Udover vores bæredygtige kaffefiltre ville du også kunne finde:

En masse hverdags engangsprodukter vi har erstattet med genanvendelige og bæredygtige produkter, der gør din hverdag nemmere og mere miljøvenlig. En perfekt måde til at stoppe engangsforbrug. Skån naturen for unødvendige engangsprodukter.  

Anvendelse og vedligeholdelse af vores genanvendelige kaffefiltre

Vores genanvendelig bomulds kaffefiltre anvendes på samme måde som de traditionelle kaffefiltre, og er egnet til kaffemaskine og kaffetrakter også de nemme at holde efter brug. Vi anbefaler at vaske kaffefiltrene inden de tages i brug.  Efter brug tømmes kaffefilteret og skylles efter så der ikke er nogle rester tilbage i det tomme kaffefilter, de kan derefter hænges til tørrer. I daglig dagen er det fint blot at skylle kaffefilterne under vandhanen ind imellem brug. Men efter længere tidsbrug anbefaler vi dog at vaske dem i vaskemaskinen på 60 grader. Et kaffefilter der kan holde længe hvis man blot følger vaske anvisningen.