Viser alle 2 resultater

Stålsugerør

Hos Mio-Bio finder du et stort udvalg af genanvendelige sugerør, i denne kategori har vi samlet alle vores genanvendelige stålsugerør.

Stålsugerørene er perfekte til dig der elsker at drikke sugerør, men samtidig gerne vil leve mere bæredygtig. Stålsugerørene er en fantastisk erstatning til plastiksugerørene, på denne måde er du også mere miljøvenlig,

Stålsugerørene har et lækkert og elegant design, der til hver en tid kan sætte et luksuriøs præg på din drink.

KONTAKT OS Grundet nye ejere er både vores kundeservice og salg på shoppen er er lukket indtil d. 1. februar 2023 .
Mails sendt til kontakt@mio-bio.dk vil blive besvaret hurtigst muligt.

Hilsen fra Mio-Bio!

Fordelene ved genanvendelige stålsugerør

Der er flere fordele ved at vælge stålsugerør. Først og fremmest er de genanvendelige, men udover det, er de også det absolut reneste og den meste bæredygtig erstatning til plastiksugerørene. Stålsugerørene er et stærkt materiale, det vil sige de knækker ikke, som andre sugerør ville gøre, men de kan derimod bruges igen og igen. Vores stålsugerør kommer i forskellige størrelser både som den korte model, og almindelige længde med en knæk for oven, så det nemmere at drikke af. Den korte model er også fantastisk til børn, da de er nemmere at drikke af, og er især velegnet til børn der har til vane at bide i sugerørene. Stålsugerørene kommer i et lækkert og elegant look, og kan hurtigt få dine drinks til at se endnu mere luksuriøs ud. Derudover findes stålsugerørene i forskellige farver, de findes blandt andet i sort, sølv og rosegold. Her kan du helt selv kan vælge hvilken farve der passer bedst til dig. Sugerørene er praktiske til at have med på farten, både i lommen og i tasken, og du behøver ikke have nogle bekymringer for hvorvidt de knækker. Når du køber vores lækre stålsugerør, følger der en rensebørste med, så du nemt kan rense dine sugerør efter brug.  

Vedligeholdelse af stålsugerør

Stålsugerørene er nemme at vedligeholde, de tåler nemlig opvaskemaskine. Som nævnt medfølger der en rengøringsbørste til sugerørene, som gør det nemt for dig at vaske sugerørene indvendigt og der ikke sidder rester af nogle former for drikkevarer.  

Genanvendelige sugerør

Hos Mio-bio finder du et stort udvalg af genanvendelige produkter der dækker et hvert behov, både i hjemmet, personlig pleje og til hele familien. Vi har samlet alle vores genanvendelige sugerør, som er med til at skåne miljøet for unødvendigt plastik produkter, og du ville nemt kunne erstatte plastiksugerør med vores produkter.

Du vil blandt andet kunne finde følgende sugerør:

  • Stålsugerør
  • Bambussugerør
  • Hvedesugerør
Alle produkterne er bæredygtige og miljøvenlige, derudover har sugerørene hver deres udstråling. De genanvendelige sugerør er perfekt til dig der lever bæredygtig, og ønsker at skåne miljøet så meget som muligt.