Viser et enkelt resultat

Bæredygtigt soyalys

Sætter du også pris på bæredygtige alternativer, så er soyalyset det helt rette valg. Soyalysene er nemlig lavet af 100% økologisk Soya – Helt ren GMO-fri soya.

Et renere alternativ for stearinlyset. Stearinlysene man køber i supermarkederne, er som ofte fyldt med paraffin, hvilket er sundhedsskadeligt, og dårligt for indeklimaet. En stor fordel ved at bruge soyalys er, de udleder færre forurenende partikler, de anbefales derfor til astmatikere og allergikere. Udover soyalysene er et mere miljøvenligt alternativ, er der mange fordele ved netop af bruge soyalys. Du ville på denne side kunne læse mere om soyalys, og hvorfor de er bedre for dig og miljøet.

KONTAKT OS Grundet nye ejere er både vores kundeservice og salg på shoppen er er lukket indtil d. 1. februar 2023 .
Mails sendt til kontakt@mio-bio.dk vil blive besvaret hurtigst muligt.

Hilsen fra Mio-Bio!
+
Vis
Ikke på lager
kr.55,00

 


Bæredygtig hygge –

Soyalysene er perfekte til dig der gerne ville leve mere bæredygtigt. Elsker du levende lys og hyggen omkring det, men samtidig er bekymret for giftstofferne de udleder? Med soyalysene skal du ikke være bekymret, når du benytter dig af de bæredygtig lys du kan nemlig stadig opnå den samme hyggelig stemning som med stearinlys. Du kan sætte dig ned og slappe af, uden dårlig samvittighed. Vores soyalys er håndlavet med kærlighed, så hvert lys har sin egne små skævheder, som gør det helt unikt.


Fordelene ved at bruge soyalys:

  • Minimalt affald, da vores lys kommer uden holdere du efterfølgende skal skille dig af med.
  • Ikke tilsat farver eller duft – de dufter rent af Soya.
  • CO2 neutral soyavoks, lyset udleder ikke mere CO2, end planten har absorberet i sin tid.
  • 100% vegetabilsk økologisk Soya.
  • Fri for tilsætningsstoffer, helt ren GMO-fri Soya.
  • Bionedbrydelig.
  • Öeko-tex bomuldsvæger fri for bly.
Hos Bio-mio finder du flere bæredygtige alternativer, der erstatter vores engangsprodukter. Vores soyalys er en fantastisk erstatning til stearinlys, netop pga. de mange fordele der er ved lyset. Hos Mio-Bio ville du også kunne finde andre produkter så som bivokslys, som også er en rigtig god erstatning for stearinlys.

 

Vores soyalys produkter

Hos Mio-bio finder du soyalys som fyrfadslys, men også i glas med låg til. Vores soyalys i glas er fra mærket ÅBENLYS:hygge. Et lys der er perfekt til at skabe den hyggelig stemning, til sene sommernætter og mørke vinteraftner. Glas beholderen er genanvendelig, og kan bruges efterfølgende. Det fine soyalys i glasbeholder har en brændetid på ca. 25 timer. Vores fyrfadslys af Soya, kommer fra mærket Candles by Nature, de findes i pakker med 12 og 24 stk. begge med en brændetid på op til 5 timer pr. lys. Fyrfadslysene af Soya skal brændes i en holder, har du ikke selv holder til dette, kan du købe glasstager her.