Viser alle 2 resultater

Food Huggers – Bæredygtig beholder

Vores smarte food huggers er en nem måde at holde frugt og grønsager friske. De smarte beholder er fremstillet i fødevarer godkendt silikone, 100% fri for BPA og phtalater. Beholderne findes i forskellige størrelser, og passer derfor til alt fra løg, tomater, æbler, bananer m.m. du kan på den måde gemme din mad i længere tid uden de bliver for gamle.
Udover at holde frugt og grønsager friske, er beholderne også fremagende til at dække krukker, åbne dåser, glas og små beholdere. På den måde kan du nemt transportere flydende madvarer samt drikkelse.
Når de smarte food huggers ikke bliver benyttet kan de nemt ligges ind i hinanden, og på den måde spare du masser af plads i køkken skuffen/skabet. De fylder derfor ikke mere end engangsprodukter, men til gengæld er det bedre for miljøet og dine madvarer.

 

KONTAKT OS Grundet nye ejere er både vores kundeservice og salg på shoppen er er lukket indtil d. 1. februar 2023 .
Mails sendt til kontakt@mio-bio.dk vil blive besvaret hurtigst muligt.

Hilsen fra Mio-Bio!

Slip for madspild

De smarte og bæredygtige food huggers bevare 23% mere af grøntsagen og frugtens fugt, end fryseposer, plastik bokse og andre engangsprodukter. De forlænger dermed dine madvares levetid.
Food huggers er ikke kun med til at forlænge madvarendes levetid, de mindsker også plastik affald. Der bliver brugt masser af engangsprodukter når vores madvarer skal gemmes i køleskabet, alt fra fryseposer, stanniol, madfilm m.m. Men dette kan undgås med de lækre bæredygtige Food huggers.
Vil du gerne hjælpe med at mindske engangsprodukter ender i naturen, er food huggers det helt perfekte produkt til din madvarer. Vores food huggers findes i forskellige størrelser, så de kan bruges til masser af forskellige madvarer og andet opbevaring. De kan også købes med flere beholder i en pakke. Hos Mio-bio har vi et kæmpe udvalg af bæredygtige og genanvendelige produkter. Vi har udover vores food huggers også vores smarte stasher bag, som er perfekt til at opbevare din madvarer på farten. Læser mere om vores stasher bag her.

Food huggers – vedligeholdelse   Det er nemt at rengøre dine food huggers, placere dem blot i øverste skuffe i opvaskemaskinen, eller vask dem i hånden med varmt vand og lidt opvaskemiddel.
Food huggers er slidstærke og holder deres bløde og smidige forme indenfor temperature området -60 grader - +180 grader.

Reducere mængden af madspil og plastik med de smarte food huggers. Hold din madvare frisk og lækkert!