Viser alle 4 resultater

Genanvendelige stofmundbind

Vi har alle efterhånden stiftet bekendskab til mundbind, og de er desværre kommet for at blive et stykke tid endnu. Der findes mange forskellige mundbind i alle slags former og materialer. Det kan til tider være svært at finde ud af hvilket mundbind på markedet som er godkendte.
Det kan derfor være fristende at købe engangsmundbind for at være på den sikre side. Der er dog andre ulemper ved benyttelsen af engangsmundbind.
Materiale på engangsmundbindene kan indeholde kemi, hvorimod vores stofmundbind er öko-tex certificeret som betyder stoffet er kemikalie fri. En anden ulempe som ses mange steder, er at engangsmundbindene ligger og flyder over det hele, dette er både i byerne, men også i naturen.
Dette er også en af grunden til vi anbefaler genanvendelige mundbind, så vi kan passe på hinanden og vores skønne natur.  Hos Mio-Bio finder man et bæredygtig alternativ til engangsmundbind, nemlig vores lækre genanvendelige mundbind.

 

-69%
kr.15,00
kr.49,00
-69%
kr.15,00
kr.49,00

 

Bæredygtige og kemi-fri stofmundbind

Hos Mio-Bio finder du lækre bløde mundbind som er CE-mærket og 3 lags stof. Udover de er CE-mærket er det også certificeret OEKO-TEX og AATCC100-2012. Disse mundbind er velegnet til patienter og andre for at reducere risikoen for spredning af infektioner. Det kan være svært at finde de rette mundbind, dog mener vi, at vi har fået nogle lækre og sikre mundbind i shoppen. Du kan finde vores mundbind i flere størrelser, så du netop finder den størrelse der passer til dig. De findes i S/M og L/XL. Man anbefaler S/M til kvinder og L/XL til mænd.

Rengøring af genanvendelige mundbind

Vi anbefaler at mundbindet andevendes i max 4 timer pr gang, det derfor altid en god idé at have flere mundbind med på farten. Mundbindene kan vasket i hånden eller i maskinen. De kan vaskes ca. 40 gange på 60 grader.

OBS:

Denne maske bør bruges sammen med de anbefalede beskyttelses- og desinficerende plejeforanstaltninger samt overholdelse af de sociale distanceringsregler, som alle er grundlæggende for kontrollen af ​​COVID-19-spredningen.