Viser alle 20 resultater

Her kan du se, alle vores produkter fra Imse Vimse. Vi har stofbind, stof tamponer, wetbags og bomuldsrondeller.

Stofbind:

Stofbind ligner alm. engangsbind, men de er lavet af 100% økologisk bomuld, med en tynd forstærkning af polyurethanlamineret polyester, for at forhindre lækage.

De er super bløde og meget mere behagelige, at gå med end engangsbindene, de er selvfølgelig uden plastik eller nogen form for kemi, og lader samtidig din hud ånde.

De har trykknapper på vingerne, så de nemt kan sidde godt fast på trusserne.

Stof Tamponer:

Stoftamponer er lavet af de samme materialler som bindende, de rulles nemt sammen med den påsyede snor og de bruges på samme måde som engangs tamponerne. Forskellen er bare, at du vasker dem, og dermed kan bruge dem igen og igen. De er selvfølgelig også uden kemi og plastik og de er bløde og behagelige for din krop at bruge.

Wetbags:

Wetbags kan bruges til mange ting, men det smarte ved dem er, at de er vandtætte og holder lugt inde. De er derfor rigtig gode til at opbevare brugte bind. Samtidig er de smarte fordi de kommes i vaskemaskinen mens de er fyldte, man skal blot åbne den inden man ligger den i maskinen. Så skal al indhold nok blive rent da det under vasken kommer ud af posen og rundt i maskinen.

Bomuldsrondeller:

Bomuldsrondeller er også genanvendelige, og du sparer dermed også miljøet, for utrolig meget affald, ved at erstatte vatrondeller med bomuld. De kan vaskes igen og igen, i den medfølgende vaskepose og de er lige så bløde og lækre, at bruge som alm. vat.