Viser alle 8 resultater

Stofbind

Hver eneste dag smides der millionvis af engangsbind ud, da størstedelen af kvinderne verden over

benytter sig af engangsbind. Når du benytter stofbind, skåner du ikke blot miljøet, de er også gode for din krop, og du vil samtidig sparer mange penge. Hos mio-bio finder du et større udvalg af genanvendelige bind i forskellige mærkere, blandt andet vores populære mærke Imse Vimse, men også mærker som Bambaw og Gladrags.

Stofbind ligner alm. engangsbind, men de er lavet af 100% økologisk bomuld, med en tynd forstærkning af polyurethanlamineret polyester, for at forhindre lækage.

De er super bløde og meget mere behagelige, at gå med end engangsbindene, de er selvfølgelig uden plastik eller nogen form for kemi, og lader samtidig din hud ånde. Stofbindende findes i forskellige farver, og enkelte modeller findes også i en ’’slim’’ model.

Fælles for vores stofbind er det som almindelige bind har vinger og trykknapper, så de nemt kan sidde godt fast på trusserne.

Udover vores stofbind finder du også andre lækre produkter fra Imse Vimse, du kan blandt andet også finde ammeindlæg, stoftamponer samt tilbehør til vask.


Hvorfor skal vi bruge stofbind

Først og fremmest er de perfekte til dig som ønsker en bæredygtig livstil. Som nævnt smides der millioner af engangsbind ud af kvinder verden over. Dette betyder vi fylder vores miljø med unødvendigt plastik, skadelig kemi, blegemidler m.m. udover vi fylder miljøet med dette, så bruger vi det også på vores mest sarte og intime kropsdel. Så ikke nok med vi skader miljøet, så bruger vi også de skadelige stoffer på vores kroppe.

Derfor er vores stofbind en fantastisk erstatning til engangsbind. De gør noget rigtig godt for dig selv, alt imens du skåner miljøet.

 

Guide til vask af stofbind

Efter brug af dit stofbind ligger du det blot i en wetbag, som du også finder hos os, eller en vaskepose, det holder på lugten. Når du skal vaske stofbindet, åbner du blot wetbaggen og kommer den i vaskemaskinen.

Du skal vaske stofbindende på 60 grader og helst med sæbenødder, da det skåner dine stofbind bedst. Undgå skyllemiddel.

Stofbindende er nemme at vaske og holde – det lige så nemt som at smide et bind i skraldespanden.