Viser alle 31 resultater

Hvad er en shampoobar og hvordan bruger man den?

En Shampoobar er shampoo i fast form, hvor man gnider ”baren”  i hænderne som et stykke håndsæbesæbe. Man får det lækreste bløde skum frem, derefter vasker man bare håret som normalt.

Når du bruger en shampoo bar, slipper du helt for plastflasken som den konventionelle shampoo kommer i. Den kedelige sandhed er, at i modsætning til organiske materialer forsvinder plastik aldrig i naturen. I stedet bliver det splittet ad i endnu mindre stykker til såkaldt mikroplastik. Og det kan tage helt op til 500 år for en plastflaske at blive nedbrudt til mikroskopiske stykker plastik. Så her kan du virkelig gøre noget godt, både for dig og dit hår og ikke mindst miljøet!

Hvad med bakterier?

Efter brug skal shampoobaren ligge til tørre. Det er vigtigt at shampoo baren får lov at tørre helt ud, da vandet på, eller omkring barren kan blive bakteriefyldt. Men hvorfor vælge en shampoo i fast form frem for flydende?
Shampoo i flydende form indeholder rigtig meget vand, hvilket begrænser hvor mange ingredienser, der kan blive blandet i opskriften på shampooen.
Ved at lave en shampoo i fast form, kan man f.eks bruge Sheasmør, kakaosmør, urter, æteriske olier og masser af andre lækre ingredienser.
De faste shampoo barer bliver også håndlavet og man kan være sikker på at der ikke er tilsat SLS eller andre skadelige hormonforstyrende stoffer, som desværre kan findes i rigtig mange konventionelle shampooer.
Desuden er der tænkt på miljøet, da man sparer emballagen, som for det meste er lavet af plast.

Med en shampoo bar får du et hårplejeprodukt som er 100% fri for skadelig kemi og parabener.

En Shampoo bar er håndlavet af rene naturlige ingredienser.  Denne form for shampoo, udtørrer ikke dit hår og din hovedbund. Og du har derfor ikke brug for balsam eller hårkur, når du går over til at bruge en shampoo bar, frem for konventionel shampoo. Se vores udvalg her: