Viser alle 2 resultater

Økologiske håndklæder og vaskeklude

Hos Mio-bio finder du et bredt udvalg af lækre økologiske håndklæder og vaskeklude til hele familien, i forskellige størrelser og farver. Vi har alt fra økologiske vaskeklude, babyhåndklæder, gæstehåndklæder, strandhåndklæder m.m.

Vores økologiske håndklæder er produceret i topkvalitet, og er lavet i den blødeste økologiske bomuldsfrotté.

Med vores lækre håndklæder vil du hurtigt opnår en ægte wellness stemning på badeværelset.

Vores håndklæder er fra mærket Bo Weevil, som er en hollandsk producent af GOTS certificeret økologisk tøj, wellnesstekstiler, opbevaringsposer, bærenet m.m.

 

 


 

GOTS certificeret håndklæder.

Alle vores håndklæder er GOTS certificeret og er lavet i økologisk bomuld. Produkter med GOTS certificering giver en garanti for 100 % kemifri produkt, på den måde skal du ikke bekymre dig om din hud samt miljøet. Bomulden er håndplukket og tekstilerne på håndklæderne er farvet skånsomt. Håndklæderne er helt fri for tungmetaller, AZO-stoffer og ulovlige syntetiske farvestoffer. Det overskydende materiale for håndklæderne bliver enten genanvendt i produktionen eller bortskaffet på ansvarlig vis. Hos Mio-Bio prioriterer vi økologiske produkter, for både at skåne miljøet, men også det der er bedst for vores krop.

Forkæl din nærmeste

Mangler du gaveideer er vores økologiske håndklæder et sikkert hit, forkæl din nærmeste med de lækre håndklæder, og lad dem opleve den ægte Wellness stemning næste gang de skal forkæle dem selv med et langt bad.