Naturgummi sutter – Hevea

Hevea sutten er fremstillet i 100% naturgummi, og produceret fra gummitræet Hevea Brasiliensis. Naturgummen er bæredygtigt frembragt – Når et gummitræ bliver fældet, bliver der plantet et nyt.

Hevea sutten er et bæredygtigt og bionedbrydeligt produkt i høj kvalitet til dine børn, den helt rette sut.
Mange børn bruger sut, og mange bruger sutten til 3-årsalderen, derfor er det også vigtig at de sutter børnene bruger er fri for skadelige kemikalier.

Det kan være en laborant for forældrene at finde ud af hvilke sutter ens barn skal bruge, og især fordi nogle sutter indeholder blandet andet stoffet Bisphenol A (BPA).

Her anbefaler vi Hevea sutterne, som er et lækkeret bæredygtigt produkt. Sutten er formet så der ingen åbninger er, og derfor kan der ikke sætte sig snavs og skidt i nogle revner, som ses hos almindelige sutter. Udover naturgummi sutten er det også muligt at finde bideringe samt badelegetøj fra Hevea hos Mio-bio.

 

 

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Hvorfor vælge Hevea natursut

  • Fremstillet i 100% naturgummi
  • Blød og skånsom
  • Hygiejnisk
  • Det ergonomiske design giver plads til næse og hage
  • Forhindre vakuum omkring munden
  • Stilfuld emballage fremstillet af miljøvenligt materiale

Naturgummi sutten findes i 2 forskellige størrelser fra 0-3 måneder og fra 3-36 måneder. De findes i forskellige farver.

Rengøring af din Hevea naturgummisut

Hevea sutten rengøres på samme måde som almindelige sutter. De skal rengøres ordentlig inden brug, dette gøres ved at sterilisere sutten, det kan gøres ved at koge sutten, eller putte dem i vaskemaskine. Efterfølgende kan sutten fint vaskes i hånden eller i opvaskemaskinen efter behov.

Smid altid sutten ud hvis den er gået i stykker.