Mød os på BOLIG MAD DESIGN MESSEN  d. 15. – 17. mars 2019

Det bliver en weekend fyldt med forkælelser og fristelser inden for bolig, gastronomi, mode, design og livsstil. Lover BOLIG MAD DESIGN MESSEN.

Vi er bare glade for at vi er blevet inviteret med, for det giver os den unikke mulighed, det er for en webshop, at møde jer kunder! Og vise vores produkter frem “Live”

Derfor vil vi, til alle der handler hos os, give en adgangsbillet, der gælder for 2 voksne til hele messen.

Arrangør, Intercomp Danmark skriver:

BOLIG MAD DESIGN er en messe sprængfyldt med kvalitet, gode oplevelser og inspiration inden for livstil og mode -til dig og din bolig. Vi har samlet en perlerække af nyheder og gode tilbud inden for mode, skønhed, mad, interiør, boligbyggeri -på ét sted. Du kan opleve ALT det lækre, der er med til at skabe stjernestunder i livet og i hjemmet.

Kom og få inspiration til at bygge nyt, renovere hus, forbedre haven og spare på energien i boligen. Bliv også bidt af “Smagen af Danmark”, som byder på et overflødighedshorn af specialiteter og lækkerier. Du får unikke smagsprøver på udsøgt mad, vin og spiritus på Danmarks absolut lækreste messe.

Kom og lad dig inspirere!

Boligdrømme:

Går du med boligtanker, og drømmer du om en færdig løsning med indretning af hele din bolig, eller ønsker du blot at forny indretningen i din bolig? Bliv inspireret til forbedring og fornyelse og få det nyeste lige fra køkken til have, designmøbler, de seneste gadgets, teknik og interiør. Du får også mulighed for at komme i kontakt med den lokale håndværker, der kan hjælpe med at få dine boligdrømme til at gå i opfyldelse.

Gastronomihimmel:

På BOLIG MAD DESIGN er der et stort område med delikatesser og lækkerier i alle afskygninger. Vin øl, mad og masser af økologiske delikatesser. Og der vil være rig mulighed for at smage på det hele og høre om historien bag de friske råvarer fra passionerede fagfolk. Der er også mange udstillere under temaet “Smagen af Danmark”, som kommer fra danske gårde. Her bliver du blandt andet budt på pølser, fisk, kød, frugt og grønt, fjerkræ, olier og krydderier.

Livsstilsmekka:

På messens livsstilsområde (Hvor mio-bio.dk vil være) er der fokus på wellness, sundhed, skønhed og velvære. Udstillerne fortæller og viser frem, så du kan blive opdateret på de nyeste tendenser inden for skønhedsbehandlinger. Her finder du også alt inden for mode med et bredt spænd af udstillere fra guldsmede, lækre lædervarer og optikere til tøjbrands og tilbehør. Og du kan selvfølgelig få gode råd til, hvordan du følger tidens trends.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Links:

LINKS:

Har man en svaghed for Grækenland som vi har, så kig her

Newdelphos arrangerer rejser til Peleponnese i Grækenland og formidler ferieboliger af høj kvalitet hvor du kommer tæt på den fantastiske natur, strande, bjerge, slugter, kilder, olivenlunde, appelsintræer, urter m.m.m.

Ud over det sælger de også græske specialiteter!

 

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.