Viser alle 3 resultater

Madkasser – find din smarte madkasse hos mio-bio

Hos mio-bio har vi samlet vores udvalg af lækre, miljøbevidste og ikke mindst smarte madkasser. Vores madkasser findes både med og uden termofunktion.

Hos Mio-bio vil du blandt andet finde madbokse der holde den varme mad varm i op til 8 timer. Derudover finder du også vores lækre stål madkasser, som kan følge dig hele livet. Madkasserne findes i unikke og flotte design og passer både til børn og voksne. Vi har blandt andet følgende mærker Pulito, AYAIDA m.m.
Læs mere om vores forskellige produkter nederst på siden.

Mere information om de enkelte produkter

Ønsker du alt læse mere omkring de enkelte produkter, skal du blot klikke dig ind på de enkelte sider. I bunden af siden finder du en kort beskrivelse af vores forskellige madkasse brands.  Har du spørgsmål til vores produkter er i altid velkommen til at kontakte os.


Pulito:

Pulito laver lækre og elegante designs, derudover er der fokus bæredygtighed. Pulito’s produkter er utrolig holdbare, når du vælger at købe madkasse fra pulito køber du en madkasse for et helt liv. Med disse madkasser er du sikker på at undgå hormonforstyrrende stoffer og ikke mindst ftalater fra plastik.

Med denne madkasse er du også med til at skåne miljøet for en masse unødige engangsemballage i form af stanniol, plastikposer m.m. Til mange af vores Pulito madkasser medfølger en lille snackboks, her er der plads til forskellige snacks eller dressing m.m.

Vedligeholdelse af Pulito madkasser: Madkasserne tåler opvaskemaskine.  

AYAIDA:

AYAIDA har lavet de smarteste madbokse i rustfri stål, disse madbokse kan holde din varme mad varm i op til 8 timer, og kold i 12 timer.

Disse madbokse er perfekte når man er på farten, den kan både bruges til din morgenmad, frokost eller aftensmad. Den kan indeholde alt fra morgengråd, supper, pastaretter babymad m.m. Madboksene er velegnet til hvis du skal på tur, og passer helt perfekt til skovture, vandreture, eller familieture.

Vedligeholdelse af AYAIDA madbokse:

Madboksene fra AYAIDA er ikke beregnet til opvaskemaskinen, da dette kan ødelægge den termiske kapacitet samt coatingen. Vi anbefaler derfor at vaske den op i hånden med evt. en flaskerenser. Find flaskerenser her.

 

Madkasse i metal med bøgetræslåg:

På siden finder du også vores madkasse i metal med bøgetræslåg, denne flotte madkasse findes med et bøgetræslåg, så du nemt har et smørbræt med sig når man er på tur. Med denne madkasse er sikker på at undgå hormonforstyrrende stoffer og ftalater fra plastik. Egner sig både til børn og voksne. Vedligeholdelse af madkasse med bøgetræslåg Trælåget tåler ikke at ligge i blød – madkassen tåler ikke opvaskemaskine. Vi anbefaler at vaske i hånden, og tørre med det samme efterfølgende.