Viser alle 10 resultater

Kapok rullemadras

Er du på udkig efter en ny rullemadras?

Kapok rullemadras, er en madras over alle forventninger. En madras med mange funktioner til en skøn nattesøvn. Kapok madrassen bidrager ikke kun til en skøn nattesøvn, men beskytter også din madras mod slitage, og dermed forlænger madrassen levetid.

Kapok madrassen dækker både de varme og kolde nætter. Den er den helt rette løsning til dig som oplever svedture i løbet af natten, men også til dig der har svært ved at holde varmen.
Kapokmadrassen kan er også helt fantastisk til dem der blot ønsker en lækker rullemadras.

Vi ved alle hvor vigtig vores nattesøvn er, og hvor stor betydning det har for vores helbred. En vigtig del af dette er de produkter vi sover på samt med.

Det vigtig man har de produkter der passer til ens krop, så man undgå at vågne pga. svedture, eller fordi man fryser.

Her er vores kapok madras helt perfekt, den hjælper med at regulere kroppens temperatur, så du får en tør nattesøvn.

Kapok produkterne er både egnet til vokse og børn. Vi har flere forskellige kapok produkter som giver dig den bedste nattesøvn. Find blandt andet: Kapok dyne, kapok pude og kapok madras.

kr.735,00kr.1.798,00

Hvad er kapok?


Kapok er en silkeblød naturfiber, som stammer fra frøkapslen på et kapoktræ Ceiba pentranda. Kapoktræerne vokser i de tropiske regnskove i det sydlige og centrale Amerika, Indien og den vestlige del af Afrika.

Kapok er en organisk fiber med små hulrum hvori der ligger et tyndt lag voks. Kapok er den letteste naturfiber i verden, ca. 8 gange lettere end bomuld, derfor bliver materialet også kaldt for silkebomuld. Mange steder anses træerne for at være hellige på grund af dets vilde højde på op mod 70 meter. Det siges at det hellige træ voksede op i himlen til guderne, og guderne havde derfor sat torne forneden af træet, så befolkningen ikke kunne kravle op til guderne i himlen.

Vedligeholdes og rengøring af kapok rullemadras

Vi anbefaler at hænge kapokrullemadrassen ud i den friske luft engang imellem. Da dette er godt for alle naturprodukter.

Hvis man alligevel ønsker at vaske sin kapok rullemadras, kan dette gøres på max 60 grader. Her anbefaler vi at undgå skyllemiddel, for at bevare kapok fibrenes naturlige egenskaber.