Viser alle 7 resultater

KAPOK DYNER

Bring naturen indenfor i dit soveværelse med vidunderfiberen kapok

Her hos Mio-Bio finder du et kæmpe udvalg af økologiske og allergivenlige kapok dyner til hele familien. Serien med kapokdyner kan være et fantastisk valg for dig, hvis du oplever at have det meget varmt gennem natten, og døjer med at svede. Kapokfiberen indeholder utrolig meget luft, hvilket gør den til den letteste fiber i verden. Det høje luftindhold og dens vandafvisende egenskab gør fiberen utrolig god til at regulere varme og fugt væk fra kroppen. Kapok dynen er derfor et fantastisk valg til både baby, børn og voksne, som har det varmt gennem natten.

Hvad er kapok?

Kapok er en silkeblød naturfiber, som stammer fra frøkapslen på et kapoktræ Ceiba pentranda.

Kapoktræerne vokser i de tropiske regnskove i det sydlige og centrale Amerika, Indien og den vestlige del af Afrika. Kapok er en organisk fiber med små hulrum hvori der ligger et tyndt lag voks.

Voksen giver kapokfiberen dens egenskab til at være vandafvisende, hvilket også gør at du ikke ville opleve dine dyne og pude blive fugtig og klisteret.

Kapok er den letteste naturfiber i verden, ca. 8 gange lettere end bomuld, derfor bliver materialet også kaldt for silkebomuld.

Mange steder anses træerne for at være hellige på grund af dets vilde højde på op mod 70 meter. Det siges at det hellige træ voksede op i himlen til guderne, og guderne havde derfor sat torne forneden af træet, så befolkningen ikke kunne kravle op til guderne i himlen.

Fuldend dit allergivenlige og økologiske sovemiljø med en kapok pude og en kapok madras.

KONTAKT OS Grundet nye ejere er både vores kundeservice og salg på shoppen er er lukket indtil d. 1. februar 2023 .
Mails sendt til kontakt@mio-bio.dk vil blive besvaret hurtigst muligt.

Hilsen fra Mio-Bio!
kr.1.399,00kr.1.675,00

Kapok dyne

Kapok dynen er et økologisk alternativ til en almindelig dyne med fjer eller dun. Materialet på dynen er 100% økologisk og bæredygtig, på grund af dens naturfiber. Kapok dynen har flere forskellige funktioner, da den både er allergivenlig, anti bakteriel og så regulere den sig efter din krops temperatur. Du vil derfor ikke opleve en fugtig og klisteret dyne, dette er fordi at kapok dynen er utrolig isolerende, varmeregulerende, og samtidig utrolig åndbar. Kapok dynen absorbere ikke fugten fra din krop, da den har hydrofobiske fibre egenskaber. Men i stedet giver den en tør og komfortabel nattesøvn.  En god nattesøvn er vigtig for vores helbred og derfor er det ligeså vigtigt at vi har en god dyne og pude der passer til ens præferencer og behov som at have en god seng. Her er kapok dynen et perfekt valg, da den har så mange funktioner, og dækker enhvers behov. Samtidig med den er bæredygtig og økologisk. Vores kapok dyne fås både i almindelig voksen dyne, men også som dobbelt dyne, til dynerne findes der også en kapok pude.  

Udover disse produkter har vi både Kapok Madras, Kapok rullemadras og Kapok top-madras. Til vores dyner og puder finder du også et udvalg af økologisk sengetøj, som du også ville kunne finde på vores webshop.

 

Allergivenlig dyne

Kapok er det helt rigtig valg, hvis du er allergiker, og har behov for en allergivenlig dyne. Samtidig med kapok dynen er allergivenlig er den også anti bakteriel, Kapok er nemlig resistent overfor bakterier og husstøvmider, dette er på grund er den naturlige mængde af bitterstof i fiberen. Husstøvmider har behov for et fugtigt miljø for at kunne leve, og det ville du ikke opleve med kapok dynen. Dette er også med til at gøre kapok dynen meget hygiejnisk, og et rigtig godt valg til et godt sovemiljø.

Så uanset om du på udkig efter en allergivenlig dyne eller ej, så er kapok dynen et god valg, hvad end det til dig selv, dit barn eller en du holder af.