Viser alle 6 resultater

Genanvendelige sugerør

Hos Mio-Bio finder du et større udvalg af genanvendelige sugerør, vi har flere forskellige modeller, så du nemt kan vælge de produkter der passer bedst til dine behov.

disse bæredygtige sugerør er en perfekt erstatning til de almindelige plastisk og papir sugerør.
Ønsker du at leve mere bæredygtig, så er de disse sugerør et sikkert hit.
man tænker måske ikke altid over at små ting som små sugerør kan skade miljøet, men de miljøvenlige sugerør spare os fra tonsvis af plastik i naturen.

Der er mange fordele ved de miljøvenlige sugerør, først og fremmest er de gode for miljøet, derudover har man altid sugerør hjemme, hvilket er et kæmpe hit for børnene.
Sugerørene er nemme at rengøre, og der følger en lille rensebørste med i pakken.

Hos Mio-Bio finder du genanvendelige sugerør fra de danske mærker Pulito og not just bamboo. Læs mere om de forskellige sugerør længere nede.


 

Hos Mio-Bio finder du følgende genanvendelige sugerør:

Stålsugerør

Et at de smarte genanvendelige sugerør du kan finde hos Mio-bio er vores lækre stålsugerør.

Sugerør der har et lækkert og elegant design, som sætter et luksuriøs præg på din drink – selv bare et glas vand ser tiltalende ud med det flotte stålsugerør. De miljøvenlige stålsugerør er de absolut reneste og mest bæredygtig erstatning til plastiksugerørene. Stålsugerørene er et stærkt materiale der ikke knækker, vi anbefaler især disse sugerør til familier med børn der har tendens til at bide i sugerørene. Sugerørene er derudover nemme at have med på farten, de fylder ikke og man skal ikke bekymre sig for om de knækker i tasken. Stålsugerørene findes i forskellige størrelser og former, så de passer til alle og enhver.

Vedligeholdelse

Stålsugerørene er nemme at vedligeholde, de tåler opvaskemaskine. Som nævnt tidligere følger der en rensebørste med til alle vores genanvendelige sugerør.

Rensebørsterne gør det nemt for dig at rengøre alt skidt og snavs der kan samle sige inde i sugerørene.

 

Bambus sugerør

Et andet materiale du kan finde vores genanvendelige sugerør i er bambus.

Bambus sugerør er også et fantastisk alternativ til plastiksugerørene, fordelen ved bambus sugerørene er de er nedbrydelige, det vil sige når de ikke holder længere kan de blot smides i kompostspanden. Bambus sugerørene er lavet af 100 % naturlig og bæredygtige materialer.

Bambus er med tiden blevet rigtig populært, og kan fås i mange forskellige produkter.

Hos Mio-Bio ville du også have muligheden for at finde en masse lækre hverdags produkter i bambus. Blandet andet Bambus tandbørste, hårdbørste m.m.

Bambus sugerørene giver dine drinks et eksotisk look, og passer perfekte til havefesterne.

Vedligeholdelse

Bambus sugerørene vaskes i hånden sammen med den lille rensebørste der medfølger. Sugerørene skal være helt tørre inden du lægger dem tilbage i skuffen.

Når dine bambus sugerør ikke længere er brugbare smide de blot i kompostspanden.