Viser alle 12 resultater

Her kan du se vores udvalg af genanvendelige sugerør. Vi har både i stål fra danske Pulito, og i bambus fra danske, not just bamboo. Engangssugerørene som vi også har, er lavet af hvedestrå, og er derfor 100% nedbrydelige og naturlige.

Små ting som sugerør kan virke uskadelige, Sådan et lille plastikrør fylder jo ikke meget. Men det er mængden, der gør det. McDonald’s i England udleverer 3,5 millioner sugerør om dagen i sine fastfood restauranter!! Det er jo skræmmende ik´?
Danmark ligger på 10. pladsen i EU, når det gælder forbrug af plastik sugerør, 300 millioner styk!!! Bruger vi 5,6 millioner danskere om året.. Det kan vi da gøre bedre, kan vi ikke??

Det gode er, at alternativerne er så meget mere lækre, se bare bambus sugerørene, de er jo så fine og det samme med stål sugerørene, de ser virkelig smarte ud og kan pynte i en hver drink! Vi er ihvertfald blevet fan!!


Både bambus sugerørene og stål sugerørene har en lille renser med, så man nemt kan rense og rengøre dem inde i røret. Stål sugerøret kommer vi også ind imellem i opvaskemaskinen. Man skal bare helst ikke gøre det med bambus sugerørende, da de jo er et rent naturprodukt og derfor ikke tåler det.