Viser et enkelt resultat

Naturlige bivokslys

Bivokslys er et bæredygtigt og naturligt produkt, som er et renere alternativ for stearinlyset. Stearinlysene man køber i supermarkederne, er som ofte fyldt med paraffin, hvilket er sundhedsskadeligt, og dårligt for indeklimaet. Bivokslys kan tolereres af mennesker med astma og allergi, da de udsender negative ioner når de er tændt, de negative ioner forbedre indeklimaet, dette gør også bivokslysene til et naturligt produkt da det ikke er fyldt med en masse skadelige stoffer, som du ofte ser ved almindeligt stearinlys. Udover bivokslysene er et mere miljøvenligt alternativ, er der mange fordele ved netop at bruge bivokslys.

Bivokslys har en hurtig og nem fremstilling, lyset har længere levetid samtidig med det soder mindre end almindelige stearinlys. Vi er vilde med den rene og dejlige duft af honning, rummet bliver fyldt med når lyset brændes.


Hvorfor vælge bivokslys

Bivokslys er fremstillet af 100% bivoks, og er et naturligt produkt. Et miljøvenligt produkt der er godt for indeklimaet. Bivokslyset kan også brænde længere og langsommer end andre lys, derfor anbefaler man også at bivokslysene skal brænde i minimum 3 timer ad gangen, for at få den pæneste brænding, hvis de brænder i kortere tid, vil det kun være den midterste del af lyset der bliver brændt, og du vil derfor ikke få glæde af hele lyset. Hvis du har behov for det skal brænde i mindre tid, er vores bivoks fyrfadslys det rette at bruge. Når lysene er brændt godt ned, kan du klippe vægen af med tiden. Vores bivokslys har en let og dejlig duft af honning, og selvom de har en længere brænde tid så soder de markant mindre end for eksempel paraffin lys.

Bivokslysene er Co2 neutrale og bæredygtige, og så er de nemme og fremstille da der ikke er det store forarbejde. Ved fremstillingen er det voksen der skal renses for honning og pollenrester, hvilket foregår ved kogning og slyngning. Efter dette er bivokslysende klar til fremstilling. For at fremstille bivokslysene er det ikke nødvendigt at tilføje andre typer voks eller stearin det kan blot laves direkte af bivokslys.

Vores bivokslys produkter

Hos Mio-Bio har vi både bivokslys til almindelige stager, i normal længde men de kan også fås med ekstra længde som findes i forskellige pakkestørrelser. Vi har også bivokslys som fyrfadslys, disse lys kommer uden den typiske aluminiumsholder, men her er vores genanvendelige glasstager der er perfekte til brug af bivoks fyrfadslys. Et andet produkt vi har er juletræslys af bivoks, juletræets lyset kommer også i den flotte honning farve. Når du bruger vores juletræslys, vil du opleve en autentisk duft når bivokslysene brændes samtidig med duften af gran. Alle vores bivokslys kommer i honningfarve, og giver dig en hyggelig stemning i hjemmet samtidig med du får oplevelsen af den rene og skønne duft af honning, der giver en dejlig atmosfære.

Udover vores bæredygtig bivokslys har vi også væres soyalys som ligesom bivokslysene er Co2 neutrale, derudover er de 100 % vegetabilsk, fri for tilsætningsstoffer og bionedbrydelig. De fleste af vores soyalys kommer i glasbeholder, som selvfølgelig er genanvendelige glasemballage.